Svaka vaša priča vrijedi biti ispričana.

Majstori ste svog zanata, ali želite da to znaju i vaši kupci? Rado biste se kvalitetno prezentirali na tržištu, došli do ciljane publike te s njom razvijali odnos međusobnog razumijevanja i zajednički se povezali, no ne znate kako?

VAMA SU POTREBNI ODNOSI S JAVNOŠĆU!

Odnosi s javnošću su žila kucavica vašeg poslovanja. Sila koja pokreće vaš brand, čineći vas prisutnima, prepoznatljivima i vjerodostojnima. Pažljivom, kvalitetno osmišljenom i planiranom komunikacijom odašilju za vas efikasnu poruku svim ciljanim stranama; od vaših klijenata i dobavljača, vaših zaposlenika, partnera i investitora, do tržišta na kojem želite biti prisutni.

Moja PR rješenja temeljena su na edukaciji i dugogodišnjem radnom iskustvu u komunikacijama, od malih i srednjih tvrtki do velikih stranih i domaćih korporacija. Upravo ovako široko iskustvo je ono što moj pristup čini različitim, inovativnim i uspješnim. S godinama sam kroz razne suradnje s novinarima, agencijama, tvrtkama i pojedincima kreirala široku mrežu kontakata, koja mi danas omogućuje da za svoje klijente u kratkom roku pošaljem pravu poruku, pravim kanalom, na pravu adresu.

Obratite mi se s povjerenjem za PR usluge i zajednički ćemo spojiti Vašu ponudu i poslovanje s mojim znanjem i iskustvom i dobiti najbolji način komunikacije prema vanjskim dionicima i zaposlenicima. Zajedno možemo napraviti sjajne stvari.

Ja sam tu za Vas!

PR USLUGE

Ivana Radić - Odnosi s javnošću

Odnosi s medijima od velike su važnosti za pozicioniranje vašeg branda. Kvalitetno osmišljenim sadržajem te pravim pristupom  u kratkom periodu možemo osnažiti vaš brand te zadobiti naklonost javnosti prema vašoj tvrtki, proizvodima i uslugama. Pošaljite mi upit još danas i saznajte što sve mogu učiniti za vas.

Potreban vam je netko tko će vam organizirati i/ili  voditi: konferenciju, okrugli stol, poslovne proslave, obljetnice, otvaranje novih poslovnih prostora, panel diskusiju, press konferenciju ili slično? Čak i ako samo imate ideju, tu sam da Vam ju pomognem realizirati. Računajte na punu podršku!

Dijeljenjem korisnih informacija iz područja vaše ekspertize privući ćete ljude zainteresirane upravo za to čime se bavite. Kvalitetan sadržaj može naglasiti vašu relevantnost u odabranoj branši, a redovne objave vaše čitatelje pretvoriti u vaše promotore i kupce.  No tko uz sve ostalo ima vremena pisati još i članke svaki tjedan? Stručnjaci poput mene, kojima je to svakodnevni posao. U svojoj karijeri napisala sam brojne članke za blogove te online i tiskane medije poput Lidera, Poslovni.hr i druge, a koautorica sam i dvaju knjiga. Upoznajte me s vašom ponudom, ostalo je na meni.

Dobar slogan ispričat će cijelu vašu priču u jednoj kratkoj rečenici. Upravo zato potrebno je da bude relevantan u odnosu na vaše poslovanje, da bude drugačiji, zabavan, da lako ‘uđe u uho i zadrži se tamo’ te da na pametan način komunicira srž vašeg poslovanja. No reći sve u tako malo riječi i nije baš lak posao, zar ne? Ne brinite, tu sam za vas! Kontaktirajte me još danas za vaš odličan novi slogan.

POŠALJITE UPIT