Živimo u nesigurnim vremenima u kojima nam treba netko tko će objektivno sagledati naše poslovanje i raditi na prevladavanju kriznih situacija i poboljšanju poslovnih performansi. Bez obzira na trenutnu situaciju u kojoj se nalazite sigurno želite raditi uspješnije i lakše prebroditi loša vremena.

S obzirom na svoje profesionalno djelovanje sa sigurnošću vam mogu reći da vam u tome mogu pomoći.

Dugi niz godina sam radila u građevinskoj kompaniji na poslovima ugovaranja, pregovaranja, ali i u vođenju kriznih komunikacija.
Nakon odlaska u poduzetničke vode licencirala sam za biznis terapeuta. Biznis terapeut je osoba koja vam pomaže da poboljšate poslovne performanse svoje tvrtke.

Biznis terapija se može raditi na dva načina:
– nizom business radionica čiji je cilj da vaša tvrtka postigne bolju produktivnost, organiziranije timove, bolje prodajne rezultate, i da osobe na čelu tvrtki postanu uspješniji lideri
-biznis coachingom.

Kroz udrugu Međunarodna mreža poslovnih žena naučila sam voditi veliki ženski tim i produbila znanje o specifičnostima ženskih timova. Mnoge tvrtke su sudjelovale na mojim radionicama Vođenje ženskoga tima i osvijestile karakteristike ženskih timova kako bi suradnja unutar, tima ali i krajnji rezultati bili puno bolji.

U spektru ovih radionica mogu vam ponuditi:
-radionice vođenja ženskoga tima
– individualne sesije vezane uz
– promaknuće
– rad u timu
– poboljšanje timskih odnosa
– načine kako prebroditi loše suradničke odnose
– poboljšanje vlastitih performansi na poslu
– poboljšanje suradnje s nadređenima i podređenima
– načine kako postaviti i ostvariti poslovne ambicije
– i sve ono što vas muči u sferi posla, a što možete učiniti boljim i postići ciljeve koje želite.

Već nekoliko godina održavam predavanja unutar Male škole poduzetništva za žene. Svojim predavanjima iz područja prodaje, marketinga, javnog nastupa, poslovne komunikacije pomažem svakoj ženi, koja se želi poslovno informirati o poduzetništvu, dati što više informacija koje joj mogu koristiti na njenom poduzetničkom putu.

Nedavno sam osvojila i nagradu Najbolji mentorski par Udruženja poslovnih žena Srbije za svoj mentorski rad sa mentijkom Jelenom Silajdžić, vlasnicom prevoditeljske tvrtke Professional English kojoj sam pomogla da se fokusira na bitno i proširi poslovanje.

Od ostalih radionica javite se ako trebate trening iz prodaje, javnoga nastupa ili se želite posavjetovati oko karijernih ili poslovnih promjena.

Obratite mi se s povjerenjem na sljedeće kontakte: