Uspješno sam završila još jednu ulogu, a to je Projektni manager za festival Greencajt 2024.

Zadnjih nekoliko mjeseci aktivno sam radila na organizaciji najvećeg festivala održivosti u regiji- Greencajt festivala. Preko 70 govornika u 3 dana, preko 3000 posjetitelja.

Osim pripreme, organizacije, kontakata sa svim domaćim i stranim govornicima, copywritinga, organizacije smještaja i ostalih popratnih aktivnosti bilo mi je i zadovoljstvo upoznati mnoge sjajne ljude, stručnjake u svom poslu na međunarodnoj sceni. Moja uloga na festivalu je bila hosting svih govornika što je više nego dobra uloga.

Upoznala sam Marinu Spadaforu – talijanski dizajnericu koja promiče održivost u tekstilnoj industriji, Connie Hedegaard – dansku političarku i EU Commisioner koja je ozbiljno shvatila promjene koje treba uvesti kako bismo promicali održivost na svim razina, Sorena Hermansena- čovjeka koje je jedan maleni otok u Danskoj- Samso pretvorio u klimatski neutralan otok, Douglasa McMastera koji je otvorio zero-waste restoran u Londonu, Noe Van Hulsta koji se navi vodikovim ćelijama i Matthiasa Beyera koji promiče održivost u turizmu.

Najveći događaj festivala je bio dolazak svjetski nagrađivanog BBC novinara i avanturista – Bena Foglea.

Ivana Radić i Ben Fogle

Ben Fogle – jednostavan i hrabar čovjek koji radi unatoč strahu i koji kaže da se bojimo više nego što bismo trebali i da se ne suočavamo dovoljno sa svojim strahovima. Inspiracija i motivacija.

Sjajno iskustvo!

Ben Fogle predavanje

Nataša Cikač, Ivana Radić, Marija Trnjanac i Maja Kartuš – Međunarodna mreža poslovnih žena