Predavanje Suvremena poslovna komunikacija

Na poziv organizatorice konferencije Savremena poslovna komunikacija po uzoru na zemlje Evrope, Vesne Krminac-Kretić, u Banja Luci sam održala  predavanje na temu Suvremena poslovna komunikacija.

Poslovna konferencija BIZNISPROMO V održana je 5.12.2019. godine u Banjaluci, u organizaciji ITD Marketing d.o.o. i suorganizatora Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske. Svi prisutni u Administrativnom centru Vlade RS educirali su se na temu „SAVREMENA POSLOVNA KOMUNIKACIJA PO UZORU NA ZEMLJE EVROPE“.

Skup je pozdravila Vesna Krminac – Kretić, idejni tvorac i realizator već nekoliko konferencija na temu biznisa u BiH.
“Veliko mi je zadovoljstvo što, po peti put, imamo priliku da se družimo u produktivnoj atmosferi sa mnoštvom zanimljivih predavača. Sigurna sam da ćete danas odavde izaći sa novim, nadograđenim znanjem po pitanju teme koju ovaj put obrađujemo”, izjavila je Krminac-Kretić, te se zahvalila publici na velikom odazivu.

Moje predavanje je bilo prvo na programu te sam govorila na temu usvajanja ključnih komunikacijskih vještina, te o primjeni nove poslovne komunikacije. Dotakla sam se i unapređenja profesionalnosti u radu kroz suvremnu komunikaciju, a reakcija i zainteresiranost publike su bile sjajne.

SLUŠATI VS.ČUTI

“Slušati i čuti nije isto. Često slušamo, ali ne čujemo drugu osobu sa kojom pričamo. Više volimo govoriti nego slušati, a treba razvijati tehnike slušanja, kako u životu tako i u suvremenom biznis svijetu”.

Istakla sam važnost artikuliranja vlastitih misli, te je savjetovala prisutne da uvijek dobro razmisle o onome što žele reći. U predavanju sam se dotakla verbalne i neverbalne komunikacije, poslovnih pisama, bontona i suvremenog načina komuniciranja putem društvenih mreža.

Fotografije: Biznispromo