U Banja Luci smo, kolegica Vesna Odobaša i ja održale dvodnevnu edukaciju (27.-28.2.2019.) u sklopu Europske poduzetničke mreže u Privrednoj komori Republike Srpske za poduzetnice koje već imaju svoje tvrtke.

Moj fokus je bilo povećanje prodaje i efikasnosti na poslu u svrhu povećanja profitabilnosti te upravljanje kupcima (prije, za vrijeme i nakon prodaje), a Vesnin na digitalne kanale komunikacije i digitalni marketing (Google adds, analytics i email marketing).

Polaznice su osim teorijskog dijela imale priliku i riješiti svoje probleme s kojima se susreću u poslovanju i na taj način doprinijeti svim sudionicama novim uvidima i iskustvima.

Ovim putem se još jednom zahvaljujem polaznicama, odličnim organizatorima – kolegicama iz Europske poduzetničke mreže i Privredne komore republike Srpske na zaista divnom iskustvu.

Edukacija Banja Luka 1 - Ivana Radić

 

Iskustva polaznica:

Zdravo Ivana,
Još jednom da vam se zahvalim na sjajnom predavanju. Bila mi je čast i zadovoljstvo slušati vas i učiti od vas. Kao neko ko dosta vremena posvećuje edukacijama, moji kriterijumi su postali visoki i imam jako velika očekivanja, a vi ste ih itekako opravdali.

Nadam se da ćemo se opet u skorije vrijeme družiti, učiti i rasti zajedno. 🙂

Veliki pozdrav!
Bogdana 🙂

 

Draga Ivana,

Zahvaljujem Vam se na ugodnoj atmosferi i kvalitetnom seminaru. Sve učesnice su pozitivno ocijenile seminar.

Nikolina

 

Draga Ivana,

Puno ti hvala na svemu što sam čula ovih dana od tebe vezano za žensko preduzetništvo!

Sve je to jedno veliko iskustvo koje će nam svima biti od koristi.

Sve učesnice Male škole preduzetništva za žene, sa kojima sam pričala, su mi rekle da je predavanje bilo odlično i da je sama atmosfera bila vrhunska. Presrećna sam zbog toga jer na kraju krajeva treba da ih za početak oslobađamo straha i da stiču samopouzdanje, a onda će i ideje da naviru. Situacija će biti bolja samo ako se istrajno radi na tome.

Nada