U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču,u četvrtak i petak, 20. i 21. listopada 2022.godine u Domu obrtnika Poreč održala sam predavanja u okviru Male škole poduzetništva za žene u organizaciji Grada Poreča-Parenzo i udruženja International Women´s Business Network iz Zagreba.

Mala škola poduzetništva za žene namijenjena je ženama koje tek žele otvoriti svoje poduzeće, onima koje su krenule u poduzetništvo, ali i onima koje imaju svoje tvrtke.

Na predavanjima sam govorila o marketingu i utjecaj društvenih mreža, Po čemu se razlikujete od drugih na tržištu  – CANVAS BUSINESS MODEL  – Kako napraviti svoj WOW posao,  Prodajnoj komunikacija i bontonu u poslovnim odnosima.

Ovo je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva.

U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, udruge i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Foto: arhiva Mreže žena