Koliko vam je profitabilnost prodaje bitna?

Jedan od poslova koji se uvijek traži je zasigurno prodajni predstavnik, voditelj i direktor prodaje. Prodaja je sama po sebi vrlo zahtjevan posao i popriličan broj ljudi zazire od nje. No, većina nas prodaje, a da nije ni svjesna toga. Sjetite se zadnje situacije u kojoj ste bili jako zadovoljni nekim proizvodom ili uslugom te ste svoje oduševljenje prenijeli nekome dalje? Sigurna sam da to često radite. To je isto prodaja. No, o tome ne razmišljamo na taj način.

PRODAJA SASTAVNI DIO SVAKOG POSLOVANJA

Prodaja je sastavni dio svakog poslovanja jer bez prodaje nema niti poslovanja. Kakogod se postavimo, prodajom se moramo baviti da bismo uspjeli u onome što radimo, bilo da prodajemo svoje znanje i vještine, bilo da prodajemo proizvode ili usluge. Koliko smo uspješni u tome govorit će i naši rezultati.
Ipak, prodati da biste prodali, a da pritom ništa ne zaradite nije dobra opcija jer niste postigli mnogo. Možda će se čuti za Vas, ali ćete neminovno gomilati minuse na svom računu.

Svaki vlasnik tvrtke, direktor ili voditelj prodaje, želi poslovati bolje od protekle godine ili imaju ciljeve koje žele ostvariti. Osim postavljanja prodajnih ciljeva uvijek ima prostora za optimizaciju prodajnog procesa i ostvarenje većeg profita od prodaje.
Osim zadovoljstva kupca jako je važno i zadovoljstvo prodavača jer će se on osjećati samopouzdanije i zadovoljnije.

RADEĆI POSAO UVIJEK NA ISTI NAČIN IMAMO ISTE REZULTATE

Često je ono što želimo i ono što radimo u određenom disbalansu, odnosno nije međusobno usklađeno. Ponekad stvari radimo na uvijek isti način, a očekujemo drugi rezultat što je prilično nemoguće. Vrlo vjerojatno, u ovakvim situacijama niti nemamo ideju što bismo mogli promijeniti jer već imamo ustaljeni način djelovanja i razmišljanja.
Tu uskačemo mi!

UNAPRIJEDITE SVOJE POSLOVANJE BY IVANA RADIĆ

Na radionicama Unaprijedite svoje poslovanje by IR radimo na svim segmentima Vašeg poslovanja na način da Vas potičemo da razmišljate izvan okvira svoje djelatnosti i da tražite nova rješenja. Ono što zovemo AHA momenti je karakteristično za naš rad. Sudionicima kao da se „upali lampica“ te odjednom dobiju nove ideje. Ponekad nam je potrebno čuti neko tuđe, drugačije iskustvo od našega da bismo dobili ideju ili rješenje svoje situacije.

 

Pridružite nam se na našim radionicama i otkrijte što možete učiniti da bi vaš profit od prodaje bio veći!

Širimo Vaše horizonte i nudimo jedinstvena rješenja!

Nazovite i rezervirajte svoj termin.

E: ivana@ivanaradic.com

M: 0919237701