Ivana Radić održala nekoliko predavanja u okviru projekta Poduzetništvo je IN

Ivana Radić održala je nekoliko predavanja na temu pokretanja vlastitog poduzeća, marketinga i prodaje, osobnog brandinga i utjecaja društvenih mreža na poslovanje u okviru projekta Poduzetništvo je IN.

Projekt je organizirala Međunarodna mreža poslovnih žena  s podrškom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac.

 

Dvodnevni ciklus radionica za žene poduzetnice održan je u prostorijama Županijske komore Otočac, 21. i 28. siječnja 2020.

Poduzetništvo je IN – škola poduzetništva za žene osmišljena je s ciljem pružanja novih znanja i vještina sadašnjim i budućim poduzetnicama u kreiranju vlastitog posla, a namijenjene su onim poduzetnicima i poduzetnicama koji žele proširiti svoja postojeća znanja i nadograditi svoje vještine.

Iako se žene sve češće uključuju u poduzetničke aktivnosti, ukupan broj poduzetnica još je uvijek na niskoj razini.

Važna odluka u životu

Poduzetništvo je važna odluka u životu svake osobe i razlikuje se od rada u nekom poduzeću, osim toga biti vlasnik poduzeća ili obrta je velika odgovornost, ali i način života. S ciljem pružanja najnovijih informacija što je sve potrebno za takav veliki korak osmišljene su ove interaktivne radionice.

Ivana Radić , poduzetnica i članica Međunarodne mreže poslovnih žena, koja se bave poduzetništvom već duži niz godina, je iz vlastitog iskustva govorila o samim početcima ulaska u poduzetništvo te situacijama u kojima se često nalazila.

Sudionicima radionice tijekom dva dana edukacija Ivana Radić je objasnila kojii su potrebni koraci za osnivanje poduzeća,  kako koristiti društvene mreže u poslovne svrhe, te kako prodati proizvod ili uslugu.

Na kraju radionice sudionicima su podijeljene diplome kao potvrda o uspješno završenoj radionici te je iskazano zanimanje za održavanje sličnih radionica.