vana Radić i Mirjana Petković - Knjiga - Bez problema do rješenja

“Nakon samo nekoliko minuta čitanja ove knjige, željet ćete – i moći – primijeniti njezina jasna, izravna i učinkovita načela na vlastiti život.”

Vesna Torbarina, voditeljica odjela za EEN i EU programe i fondove potpore za MSP

Bez problema do rješenja

Ivana Radić (Business Therapist)  & Mirjana Petković (Life coach)

Knjiga je zamišljena kao skup primjera i iskustava, a likovi su inspirirani stvarnim ljudima i njihovim životnim situacijama te međusobno  isprepleteni i povezani kako bi čitatelju dočarali stvarne životne priče koje se događaju ovdje i sada.

Autorice žele naglasiti kako nitko nije sam na ovome svijetu i odgovorni smo za vlastiti život i ono što privlačimo u njega. Ono čega trebamo bit svjesni je da ono što dajemo u život, pronađe puta da nam se vrati, uvijek i bez greške. Mi smo kreatori vlastitog života i ako nekoga treba ‘okriviti’ za svoj život onda je to upravo ona osoba koju vidite kada pogledate u ogledalo.

Kroz cijelu knjigu se provlači riječ hrabrost jer je ovo je knjiga o hrabrosti. Knjiga o ljudima koji su iz različitih razloga odlučili mijenjati svoj život. Hrabrost je vrlina, koja nam unatoč strahu od neizvjesnosti daje motiv i želju da promijenimo stanje u kojem se nalazimo.

Ivana Radić - Mirjana Petković - Bez problema do rješenja

Knjiga se sastoji od 11 poglavlja: Put, Prepreke na putu, Strah, Ogledalo, Uvažavanje i prihvaćanje, Sjajimo, Pozitivno razmišljanje, Sanjajte velike snove, Dobrota i zahvalnost – drugo ime za uspjeh, Točka preokreta , Put do unutarnjeg mira koja vas navode da razmišljate i promišljate svoj život, svoje privatne i poslovne odluke, a svako poglavlje stavlja naglasak na nužnost prihvaćanja promjene kao nečega što nas vodi do novih iskustava i drugačijeg života. Hrabrost je to što nam vraća život, što nam daje novi polet i novi zamah.

Knjigu možete pronaći u knjižarama Planetopija i Ljevak knjižarama ili naručiti pozivom na broj 091 9237 701 kod autorica.

Bez problema do rješenja - ivanaradic.com

“Nadamo se da će ova knjiga čitateljima postati omiljeni priručnik za situacije koje vam se čine teške, ponekad i bezizlazne i nerješive, i da ćete upravo u sebi pronaći tu snagu i hrabrost kao i inspiraciju za mijenjanjem sebe i svojih životnih okolnosti. Koliko god čekali ‘onog nekog’ ili ‘ono nešto’ za što mislite, da će poput čarobnog štapića, promijeniti vaš život na bolje, istina je da sve počinje i završava s nama samima i da sve što nam je potrebno za promjenu već imamo.”

Usudite se biti ta promjena koju želite vidjeti u drugima.

– Vaše Ivana i Mirjana