Mala škola poduzetništva za žene u organizaciji Međunarodne mreže poslovnih žena, Europske poduzetničke mreže i Hrvatske gospodarske komore održava već treći puta predavanja koja ženama omogućavaju da se informiraju i obrazuju vezano uz poduzetništvo.

HGK Predavanja - Mala škola poduzetništva

Kao predavač na Školi ženama približavam teme kao što su:

  1. Što je potrebno za početak i kako izbjeći osnovne pogreške poduzetništva
  2. Prodaja naša svagdašnja– najveći izazov svih poduzetnica. Na radionici govorimo o aspektima prodaje, ali kroz primjere iz prakse i razmjenu iskustava mijenjamo percepciju prodaje kao nečega što je odbojno u nešto što može biti ležerno i ugodno. Svi prodajemo nešto, zar ne?
  3. Što je to marketing i zašto nam treba? – osnovna načela marketinga, na što obratiti pozornost i kako odabrati prave kanale promocije, odrediti cijene, distribuciju i uspješno definirati svoj proizvod/uslugu
  4. Kako biti drugačiji od drugih? – vječno pitanje na koje svaki poduzetnik/ica mora imati spreman odgovor. Na dvosatnoj radionici prolazimo sve bitne aspekte na koje treba obratiti pozornost i provjeravamo koliko je naša ideja održiva na tržištu.
  5. Javni nastup – cijeli svije je pozornica a mi smo ti koji pronalazimo podij. Javni nastup nije samo govor pred ljudima nego i način na koji prezentirate te je važan za svaku poduzetnicu. Ono što mi želimo komunicirati moramo znati kako komunicirati. Svaka poduzetnica ima priliku pripremiti kratko predstavljanje, prezentaciju ili govor i okušati se u javnom nastupu.
  6. Izazovi novih generacija– kako se prilagoditi, kao ih zainteresirati i graditi svoj posao za nove skupine potrošača.