Odlučila sam završiti ovu godinu s nečim posebnim, iznenađujućim i inspirativnim za žene International Women’s Business Network. Uzbuđenje je počelo s turom “Magični advent” u društvu nesvakidašnje Zagrebačke coprnice Martine.

 

Putujući kroz prošlost, otkrili smo tajne Božića starih Zagrepčana, gdje su klizali, kako su se grijali na otvorenom dok su čekali prijevoz (nešto što bi nam svima dobro došlo i danas), te kako su veleučena gospoda lovila novogodišnjeg praščića. Svaka priča je bila poput čarobnog vodiča kroz vremenski tunel, oživljavajući bogatu zagrebačku povijest pred našim očima.

Ova avantura nas je naučila mnogo toga, ne samo o prošlim vremenima, već i o važnosti zajedništva, tradicija i ljubavi prema blagdanima. Zagreb je zasjao u bljesku adventskih svjetala, a mi smo uživale u svakom trenutku zajedništva. ✨

Ova priča nije samo o putovanju kroz vrijeme i prostor, već o stvaranju nezaboravnih uspomena, dijeljenju smijeha i radosti s prijateljicama iz poslovnog svijeta. Ne možemo zaboraviti ni važnost učenja iz prošlosti, jer nas bogata zagrebačka povijest podučava vrijednim lekcijama.

Zahvalna sam na ovoj predivnoj prilici da zajedno proslavimo čaroliju blagdana.

✨  #advent, #mrezazena i #christmas ne opisuju samo događaj, već označavaju inspiraciju, zajedništvo i radost koje smo dijelile. Neka ova priča ostane urezana u naša srca kao svjetionik ljepote i magije koja nas okružuje.