• Trebate kvalitetnog partnera u komunikaciji prema tržištu, zaposlenicima ili drugim javnostima? Nekoga tko će „osjetiti“ što Vam treba, uživiti se u vašu priču i komunicirati ju prema drugima na najbolji mogući način?

 • Potrebna vam je marketinška kampanja, želite prodati više svojih proizvoda i/ili usluga, a ne znate kako biste uobličili svoju komunikaciju na način da najbolje privuče vaše kupce?

 • Želite izgraditi prepoznatljiv imidž i svoj brand?

 • Volite događanja, konferencije, ali vam treba pomoći osmisliti koncept ili organizirati cjelokupno događanje?

KONTAKTIRAJTE ME ZA SLJEDEĆE USLUGE:

  Ivana Radić, profesor sam filozofije i hrvatske kulture, magistar znanosti iz područja marketinga, Business terapeut, PR i marketing stručnjak, Business coach i predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena.

  Moj moto je: „Ne budite dobri – budite najbolji!“,  a moj životni cilj je pomoći ljudima da ostvare poslovni uspjeh i prepoznaju u čemu su najbolji.

  Uz marketinške i PR usluge, poslovanje moje tvrtke počiva i na business terapiji, inovativnom konceptu savjetovanja i educiranja direktora malih i srednjih poduzeća, s ciljem unapređenja njihovog poslovanja čime ostvarujem svoju želju da pomognem drugima u poslovanju. Smisao mojeg rada je učiniti što više tvrtki uspješnima kako bi se potaknulo cjelokupno gospodarstvo.

  SVE TO MOŽEMO ZAJEDNO.