Coaching je proces čiji je cilj poboljšanje izvedbe i  fokus na “ovdje i sada”, a ne na daleku prošlost ili budućnost.

Coaching otključava osobni potencijal pojedinca s ciljem da se maksimizira njegov učinak. Coaching vas ne podučava nego vam  pomaže da naučite.

Coaching na radnom mjestu je postupak  kojim ljudima dajete znanje, alate i mogućnosti koji su im potrebni da bi u potpunosti razvili vlastite potencijale i bili efikasniji u privatnom i poslovnom životu.

Coaching poboljšava otpornost i učinkovitost zaposlenika i organizacije u promjenama.

Sjajni coachevi aktivno slušaju klijenta, prikupljaju informacije, a zatim ih filtriraju i pojašnjavaju za klijenta. Aktivni slušatelj je neutralan, angažiran i ne osuđuje.

Proces coachinga je sjajan način stvaranja pozitivnih promjena. Uključuje pružanje povratnih informacija, postavljanje otvorenih pitanja i davanje smjernica i poticaja.

Business coaching pomaže poduzetnicima, vlasnicima tvrtki, direktorima i profesionalcima da rastu na razne načine. Poslovni coachevi obično rade po utvrđenom rasporedu, izazivaju svoje klijente da razviju svoje snage, prepoznaju i ublaže slabosti i da rastu kao pojedinci. Coachevi daju korisne povratne informacije, personalizirane savjete i planove rasta za svoje klijente kako bi povećali prihod tvrtke, ubrzali karijeru ili povećali poslovni rast.

Business coaching je proces koji se koristi  da bi se trenutni posao klijenta pomaknuo od  mjesta na kojem se sada nalazi do mjesta na kojem to želi vlasnik tvrtke.

PRIJAVI SE