– Moja misija je pomoći svima koji žele da budu najbolji u svom poslu.

Neki od vas su me sigurno upoznali, neki još nisu. Ja sam jedna od vas – poduzetnik na hrvatskom tržištu. Moja tvrtka se zove PResent communications, no mnogi od vas koji me znaju pamte me baš po imenu – Ivana Radić. Iz tog razloga je i stvorena ova stranica.

Ivana Radić - Business therapy radionice

Kako ja to radim?

  • Individualnim sastancima

  • Grupnim interaktivnim coachingom unutar poduzeća ili otvorenim radionicama.

Vjerujem da je business therapist (biznis terapeut) potpuno novi pojam u Hrvatskoj, a odnosi se na coaching i savjetovanje u poslovanju.

Zašto biznis terapeut?

Jednostavno zato što svojim znanjima i vještinama mogu pomoći svakome od vas da bude najbolji u svom poslu. Biznis terapeut  je osoba koja vam pomaže da dođete do optimalnih rješenja za sebe i svoje poslovanje. Ono što odlikuje dobrog biznis terapeuta je sposobnost slušanja, stvaranja šire slike o vašem poslovanju, pronalaženja rješenja i pogleda s druge strane.

Za mnoge tehničke stvari vezane za poslovanje možete razgovarati s odvjetnikom, računovođom, financijašem… A s kim razgovarate o tome gdje biste htjeli biti, koje opcije postoje, koja su rješenja optimalna za vas, kako možete izgraditi sjajan tim, poboljšati poslovne procese, motivirati sebe i svoje zaposlenike?

Promjena perspektive čini dodanu vrijednost. Ponekad smo toliko zaokupljeni svojim poslom da nam očita rješenja izmiču. Tu nastupa business therapist jer procese i situacije u jednoj firmi vidi drugim očima, u novom svjetlu.

S obzirom da sve kreće od Vas – i ja krećem s Vama!

Poznati ekonomski stručnjaci se slažu da će u svijetu postojati samo dvije vrste kompanija:

  • one koje se prilagođavaju
  • i one koje su mrtve jer posluju „uvijek na isti način“.

Moja ciljna skupina su svi oni koji su znatiželjni i žele učiti, koji žele svoje poslovanje prilagoditi stanju na tržištu i novim trendovima. Svrha moga rada je prenošenje znanja, inspiracije i osnaživanje ljudi da svoj posao unaprijede i budu sjajni poslodavci!

Ako ste otvoreni za promjene i želite biti u korak sa svjetskim praksama i rješenjima, ako se želite prilagoditi tržištu i biti najbolji u onome što radite zakažite:

  • individualni sastanak ili
  • se javite za jednu od sljedećih grupnih radionica različitih djelatnosti.

Budite u korak s promjenama i nemojte biti dobri – budite najbolji!