Akademija liderskih vještina za žene – Leadership akademija za žene

Zadnjih nekoliko desetljeća tema žena liderica postala je vrlo interesantna no, žene se i dalje poprilično bore s dolaskom na liderske pozicije. Kada i dođu na lidersku poziciju i dalje imaju izazov u suradnji s nadređenima, ali i s podređenima. Liderske vještine žena su bitno drugačije od liderskih vještina muškaraca. Prema jednom istraživanju, tvrtke na čijem čelu su žene profitabilnije su za 15 posto od tvrtki na čijem čelu su muškarci. Leadership akademija za žene pomoći će vam lakše voditi svoje ljude i izboriti se za svoje mjesto u poslovnom svijetu.

Muškarci su sebi stvorili poslovni svijet prema svojim zamislima i svojim pravilima. Ženama je poprilično teško sudjelovati u tom svijetu, a muška pravila se kose s onim kako mi vidimo lidere i kvalitete koje mi promoviramo. Neke liderice su razvile svoje specifične liderske vještine, a iako su cijenjene u poslovnom svijetu i dalje su malobrojne.

Zašto akademija liderskih vještina za žene?

Da bi neka žena došla na lidersku poziciju ona se mora dokazivati u hijerarhijskom sustavu poštujući muška pravila,  a s druge strane obratiti pozornost na odnose sa svojim podređenima. Ukoliko su to većinom žene, pravila ponašanja se bitno mijenjanju. Većina žena nije „sretna“ u muškom hijerarhijskom svijetu jer žene razmišljaju i ponašaju se u skladu s pravilom jednakosti.

Ženske liderske vještine se dosta oslanjaju na mrežni princip u kojem su svi jednaki. Kako razviti ženske liderske vještine i implementirati ih u organizacijsku kulturu, što napraviti s muškim timovima i kako voditi jedne, a kako druge, koje su glavne prepreke i izazovi s kojima se žene na liderskim pozicijama susreću te kako to riješiti saznajte na ovoj trodnevnoj edukaciji.

Ova akademija će pomoći: direktoricama, poduzetnicama, rukovoditeljicama, voditeljicama i svim ženama koje su na rukovodećoj poziciji i žele otkriti sve ono što vam nikada nisu rekli o našim odnosima, što niste osvijestile, da naučite, prihvatite i stvorite svoj liderski stil, svoj uspješan tim ili svoju uspješnu tvrtku.

Modul 1

 • Uzroci sukoba među ženama
 • Pravilo jednakosti – zašto nam je važno
 • Zlatni trokut u odnosima
 • Indirektna agresija – što, kako i zašto?

Modul 2

 • Liderski stilovi
 • Otkrijte svoj liderski stil
 • Iskoristi kritiku i pohvalu
 • Komunikacija kao vaša prednost

Modul 3

 • Postavite ciljeve i ostanite fokusirane
 • Sukobi na poslu i kako ih uspješno riješiti
 • Izgradnja tima iz snova
 • Stvorite svoja liderska pravila

jer …Liderica se postaje – saznajte kako..

Metode rada: prezentacije najnovijih dostignuća iz područja ženskog liderstva, video isječci, primjeri iz poslovne prakse i simulacije slučajeva.

Datumi:

Modul 1 –  7.10.2021.

Modul 2 –  14.10.2021.

Modul 3 –  21.10.2021.

Lokacija: ukoliko epidemiološke mjere budu dopuštale radionice će se održati uživo, ukoliko ne onda online.

Cijena: 3.750 kn+ PDV=4.687,50 kn

Cijena pojedinačnog modula: 1.250,00 kn + PDV= 1.562,50 kn

Nakon odslušana sva 3 modula, riješenih testova procjene i samoprocjene polaznici dobivaju diplomu Akademije liderskih vještina za žene.

*Popust za rane uplate. – 5%

*Popust za 3 i više osoba iz iste tvrtke – 5%

PRIJAVITE SE